Header vgm

Onderhoud Podia

 

Dit lijkt ons een goed moment om een kritisch te kijken naar uw podia. Voldoet deze nog aan alle eisen? Is de veiligheid tijdens het gebruik gewaarborgd? Als u al enige tijd maakt u gebruik van VGM Nederland podium elementen, wij hopen naar volle tevredenheid, kan het zijn dat er gebreken optreden vanwege gebruik. Om de veiligheid tijdens gebruik te blijven waarborgen is het belangrijk dat het podium jaarlijks gecontroleerd wordt.

 

 

Hiervoor zouden wij u graag een onderhouds- en servicecontract voor podium elementen willen aanbieden. Dit garandeert een veilig kwaliteitsproduct voor vele jaren.

 

Werkwijze

 

Voor onderhoud van de podium elementen komen wij eerst bij u op locatie om de status van uw podia te bekijken, waarna wij u een op maat gemaakte offerte toesturen voor het onderhoud. Hierbij weet u waar u aan toe bent en heeft u duidelijk inzicht in de kosten. Uiteraard is zowel deze eerste afspraak als ook de offerte gratis en geheel vrijblijvend.

 

Na het onderhoud c.q. reparatie worden de podia middels een sticker voorzien van een goedkeuring op datum (zogeheten APK-keuring). Deze keuring geldt voor een periode van 1 jaar.

 

Er wordt o.a. gekeken naar:

- Hoeken

- Podiumplaten

- Poten

- Bevestigiingsmaterialen

- Moeren en bouten

- Evt. mechanisch systeem

- Evt. zij of achter hekken

- Podiumwagens

- Evt. gasveren

- Evt. smeren bewegende onderdelen

- podiumverbinders

gereedschap

 

podiumlicht Podium met verlichting

podiumlicht1 Verlichting

MotvleugelMaster Mot podium met vleugel