Header vgm

 

Tribune onderhoud

Ons bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in podia en tribunes, dus de kans is groot dat u al eerder kennis heeft gemaakt met onze producten. Wij zijn er dan ook gepast trots op dat wij de Nederlandse dealer zijn van de Audience Systems Telescopische tribunes.

 

 

Om u te verzekeren van een veilig kwaliteitsproduct voor veelvuldig gebruik. Bieden wij u een service en onderhoudscontract aan bij de aanschaf van een Audience Systems telescopischeTribune, maar ook onderhouden wij tribunes die u al heeft.

 

Werkwijze

 

En maal per jaar komt er iemand bij u op locatie om de tribunes te controleren en zo nodig onderhoud te verrichten, aan de hand van de controlepunten die u in de bijlage vindt. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van het type en de grootte van de tribune. Indien u hier prijs op stelt kunnen wij een volledig vrijblijvende offerte op maat toesturen, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de kosten.

 

Na het onderhoud c.q. reparatie worden de tribune middels een sticker voorzien van een goedkeuring op datum en nadien wordt u een certificaat toegestuurd. U bent dan verzekerd van een veilig gebruik van de tribune.

AS

 

 

AS1

AS3

AS4